L’Atlètic Llíria, nova seu de les Escoles VCF

L’escola de futbol del Llíria ha arribat a un acord per formar part de les Escoles VCF, amb avantatges esportius, metodològics i socials

Escoles VCFL’Escola de l’Atlètic Llíria es converteix en una de les Escoles VCF, a través d’un conveni de col·laboració entre l’escola edetana i el club taronja, que està implantant este sistema d’Escoles Conveniades. Este acord es va rubricar ahir, amb un acte celebrat a Ca la Vila.

D’aquesta manera, formant part de les Escoles VCF, l’Atlètic Llíria comptarà amb múltiples avantatges. Per una banda, en l’àmbit esportiu. I és que tots els jugadors de l’escola formaran part de les escoles de captació del Valencia CF i passaran informes trimestrals. Així, els xiquets tindran més opcions de ser captats per club che, si demostren el seu talent. I, a més, podran aprendre amb una nova metodologia, desenvolupada pels experts del Valencia CF.

“Evidentment, serà un reclam per a l’escola” explica Kike Martínez, directiu de l’Atlètic Llíria “perquè, a més de tots els aspectes esportius, els xiquets portaran l’escut del Valencia CF en les samarretes. L’aspecte de marca també és molt important”.

Però els beneficis no sols seran per als jugadors, sinó també per als entrenadors, que podran renovar-se contínuament, amb els programes implantats per les Escoles VCF. Una renovació que els permetrà conèixer noves metodologies d’ensenyament, en l’àmbit tècnic i, també, en el didàctic.

Per altra banda, l’entrada de Llíria en les Escoles VCF aportarà importants aspectes, en l’àmbit social. Els membres de l’escola es podran beneficiar de descomptes, entre altres, en el Tour del Mestalla o en les tendes oficials del club. I, a més, l’escola rebrà entrades gratuïtes o invitacions per a alguns dels partits més importants de la temporada.

Esta entrada en les Escoles VCF permetrà que rebem la visita de jugadors del Valencia CF en alguns actes, com puguen ser clausures de curs, festes de Nadal o en la celebració del 30 aniversari de l’escola, que viurem enguany”.

L’Atlètic Llíria formarà part de les Escoles VCF; un fet que aportarà molts beneficis per als seus xiquets. Sols 23 escoles de tota la Comunitat Valenciana formaran part d’este programa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here