Llíria renova la seua adhesió al Circuit Cultural Valencià

La pertinença al Circuit Cultural Valencià permet un copatrocini de la programació escènica, musical i audiovisual

Llíria continuarà formant part del Circuit Cultural Valencià, després que l’Ajuntament de Llíria haja renovat la renovació a este programa de l’Institut Valencià de Cultura (IVC). D’aquesta manera, el consistori edetà i la Conselleria de Cultura continuaran col·laborant en l’organització i el patrocini de la programació escènica, musical i audiovisual; tal com venen fent-ho durant els últims anys.

Esta renovació de l’adhesió de Llíria al Circuit Cultural Valencià suposarà que el consistori edetà destinarà un pressupost anual per a estes activitats. El finançament de les mateixes anirà a càrrec de l’Ajuntament de Llíria en un 50% i de la Generalitat en l’altre 50%.

La ciutat de Llíria compleix totes les condicions que l’Institut Valencià de Cultura sol·licita per a participar en el Circuit Valencià Cultural. Algunes d’elles són tenir un teatre o espai escènic, disposar d’auditoris, sales de cinema i una persona al càrrec, que s’encarregue de les funcions de la gestió cultural municipal.

En este sentit, la capital del Camp de Túria podrà realitzar activitats de teatre, dansa, música i cinema en valencià, dintre d’este programa.

Este tipus d’iniciatives desenvolupades entre administracions són molt importants” ha declarat Empar Llàcer, regidora de Programació Cultural, Transparència i Participació Ciutadana; “i vénen a reforçar el paper que els municipis realitzen en matèria cultural, on el públic es pot acostar a veure i disfrutar de grans obres d’estrena, ja bé siguen en dansa, teatre, música o programació audiovisual”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here