MusicalMent, el CD per a obrir la ment

L’edifici Multiusos de Llíria ha acollit hui la presentació del CD “musicalMENT”,projecte solidari en favor de les persones amb malaltia mental i en el que han col·laborat de forma altruista artistes i formacions musicals de tot l’Estat. Esta producció musical vol servir per a donar visibilitat a este col·lectiu i afavorir la seua integració social.

A més, s’ha estrenat en directe la cançó “Jo puc, podem” composta per Marcel•lí García amb la participació de les pròpies persones usuàries del Taller municipal Pentagrama per a persones amb problemes de salut mental. El tema, que s’inclou en el CD, ha sigut interpretat per estes junt amb músics del Conservatori de Llíria, Empar Llàcer i el Cor CRA Alt Carraixet de Gátova-Olocau.

Han posat també música a este producció diferents intèrprets i grups, com David Pastor & Noo-Ruts, Pau Alabajos, Kiko Berenguer, Amistades Peligrosas i la Banda Simfònica de Músics Sense Fronteres, Mireia Vives i Borja Penalba, Pep Llopis, Monty Jazz Ensemble & Cajón de Sastre, Strombor Brass Quintet, Maria Faubel, Eneko Aizpurúa i José Luis Miralles, Valencia Hot Five, la Banda Simfònica Primitiva de Llíria & Sextet de Jazz, Lliri’s Band, Duo Babel, Edurne Aizpurúa i José Luis Miralles, All i Oli, la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria i Sole Giménez. A més, ha col·laborat l’escultor Rodolfo Navarro en la creativitat de la imatge artística del CD.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Manolo Civera, el director territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, i la regidora de Polítiques Inclusives i Benestar Social, Vallivana Murgui, entre altres autoritats.

L’alcalde Manolo Civera ha volgut donar les gràcies a totes les persones i entitats que “han fet possible este projecte solidari a través de la música, una composició d’emocions que és un cant a la vida per a aprendre de les persones amb malaltia mental i oblidar prejuís que estigmatitzen a este col·lectiu”.

A més de l’Ajuntament de Llíria, esta iniciativa  ha sigut promoguda per la ONG Músics Solidaris Sense Fronteres i l’associació local Pentagrama, i ha comptat amb el patrocini de l’empresa Pinturas Montó. Els beneficis de la venda del CD es destinaran a l’associació. Este es podrà adquirir al preu de 5 euros  través dels punts de distribució habituals de Pentagrama.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here