Els Últims Romàntics trien l’emotiva Nit de Sant Joan per acomiadar-se dels escenaris

Molta expectació al Parc de Sant Vicent per celebrar la tradicional nit de Sant Joan, i sobretot per acomiadar-se del grup edetà “Els Últims Romàntics” que han amenitzat esta nit els últims anys. Este dissabte era l’última actuació i el Parc de Sant Vicent es va omplir de veïns i veïnes de Llíria que volgueren mostrar la seua estima per este grup tan entranyable del municipi.

Era una nit alegre i a l’hora trista, plena d’incertesa:

-Segur serà última actuació? -Ningú s’ho vol creure, ningú vol acceptar que esta era la darrera nit de sant Joan a Sant Vicent amb els últims romàntics.

-Han de vindre noves iniciatives, un relleu generacional, -comentaven des del grup.

Al Concert tocaren les cançons de sempre, com Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa, o Joaquin Sabina i Chavela Vargas, cançons en portuguès o en francès. Tot el públic cantà amb ells, ballà, s’emocionà amb el repertori. Com sempre amb el show i l’humor dels membres d’este emblemàtic grup entre els que està el col·laborador  de LaveudeLlíria, Paco Rozalén i Josep Mª Jordán, que fa poc escrivia sobre esta despedida.

Quan arribaren a l’última cançó i com si ningú volguera acomiadar-se, un OVNI va arribar a Sant Vicent, i va abduir al Grup un món galàctic, on el temps ja no existeix, i ja són eterns per sempre a Llíria.

Gràcies per tot als Últims Romàntics, encara que tots continuem confiant que només és un fins a la pròxima.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here