La Veu de l’Escola tanca la primera temporada amb l’èxit de 68.453 visites

El projecte La Veu de l’Escola ha volgut difondre les activitats i iniciatives dels centres educatius de la localitat

La Veu de l'EscolaÈxit rotund de la primera temporada de La Veu de l’Escola. Les notícies dels centres escolars de Llíria han generat un total de 68.453 visites dels lectors i lectores de La Veu de Llíria. Unes xifres que ratifiquen l’interès de tota l’activitat dels col·legis i centres educatius del municipi.

Al mes de novembre, des de La Veu de Llíria, iniciàrem esta iniciativa de col·laboració entre el mitjà de comunicació de referència de Llíria i els col·legis; amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer l’activitat i els projectes de l’educació edetana. A més de bolcar-se en este projecte des del principi, esta col·laboració ha tingut beneficis per a les dues parts.

I és que els centres de Llíria no sols ensenyen, sinó que també eduquen. Durant estos hui mesos, hem conegut tot allò que els col·legis de Llíria han portat endavant. Els seus èxits – premi del Desafio Robot, recepció de la Reina Leticia, els guanyadors de les Olimpíades Matemàtiques o els millors alumnes de la Comunitat Valenciana – han sigut els èxits de tots. I és que estes notícies han arrasat tant en visites, com en interaccions en les nostres xarxes socials.

Els centres escolars que han volgut sumar-se a esta iniciativa han sigut el CEIP Sant Vicent, el CEIP Sant Miquel, el Col·legi Santa Ana, l’Escola Oficial de Llíria i l’Escola d’Adults.

Per centres, les visites han sigut:

  • CEIP Sant Vicent, 18.637 visites.
  • CEIP Sant Miquel, 15.489 visites.
  • Col·legi Santa Ana, 12.438 visites.
  • Escola d’Adults, 11.457 visites.
  • EOI Llíria, 10.387 visites.

Tanquem la primera temporada de La Veu de l’Escola, però ja estem treballant per començar una nova etapa al mes de setembre. La voluntat de La Veu de Llíria és que tots els col·legis, instituts i centres educatius de Llíria es puguen sumar a este projecte.

Els xiquets i xiquetes se’n van de vacances. Al setembre, començaran un nou curs. I La Veu de Llíria estarà per a contar-ho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here