Una setmana d’activitats tanca el curs al CEIP Sant Vicent.

Este divendres ha estat l’últim dia que els xiquets i xiquetes del CEIP Sant Vicent, i de la resta de col·legis de Llíria, han d’anar a classe. A partir de demà comencen les esperades vacances escolars d’estiu.

L’última setmana, a la Comunitat d’aprenentatge del Sant Vicent ha estat molt intensa. Açí un xicotet resum de les últimes activitats:

Varen començar amb les reunions d’agraïment als voluntaris, pares, wuelos i familiars que cada setmana del curs participen en les diferents activitats. La directora del centre,  Inés Tomás, va voler agrair esta integració de tots en la comunitat educativa com un valor pels alumnes. Una integració, que segons va assenyalar Tomàs, es realitza en les tertúlies dialògiques o en els grups interactius.

Després vingueren les graduacions dels alumnes, des de primària fins a arribar a sisè, que l’any que ve, ja estudiarà als Instituts.

Però sense dubte, el dia que més han gaudit els xiquets ha estat este últim dia de classe, on dos piscines unflables han fet les delícies dels alumnes, en un dels dies més calorosos de les últimes setmanes.

Es posa punt final a un curs que a més marca el final de l’horari continu. L’any que ve, tot serà diferent. De moment, els xiquets i xiquetes tenen un estiu per davant per jugar, i banyar-se i fer el quadernet d’estiu per no desconnectar del tot de les matèries.

Bon estiu a tots¡¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here