El cicle A 3 Bandes compta amb la col·laboració del CVI

El Consorci Valencia Interior ofereix tot el suport a les bandes de Llíria, Bunyol i Cullera

cicle A 3 BandesLes bandes de Llíria, Bunyol i Cullera es preparen per al tercer i quart assalt del cicle A 3 Bandes, que se celebraran els dos primers caps de setmana del mes de juliol. El 7 de juliol, la Unió Musical de Llíria, l’Ateneu de Cullera i Els Feos de Bunyol oferiran un concert a Bunyol, dintre de la Biennal de Música. Una setmana més tard, el 14 de juliol, serà el torn del Clarín, Santa Cecilia i El Litro; que ompliran de música la ciutat de Cullera.

El cicle A 3 Bandes, que va celebrar els seus dos primers concerts a Cullera i Llíria; busca deixar de banda la rivalitat i canviar-la per la fraternitat i la il·lusió de les millors bandes d’Espanya. Per això, el Consorci València Interior ha decidit convertir-se en col·laborador del cicle A 3 Bandes; com es va deixar constar en un acte celebrat, el passat 20 de juliol, en la ciutat de Bunyol.

“El suport del CVI suposa un reconeixement a l’associació” va declarar la presidenta del G6, Rosario Pardo. “És també un recolzament a este somni fet realitat i al treball que portem a l’esquena, des de fa molts anys”. Pardo va voler agrair la tasca del president del CVI, Manolo Civera, per ajudar-los a “reivindicar la nostra cultura en esta sèrie d’espectacles únics, on es valora que som capaços de fer un treball conjunt d’excel·lent qualitat”. Per la seua banda, Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, va reconèixer que el CVI “és ja un dels pilars del cicle A 3 Bandes”.

Per últim el president del Consorci València Interior, Manolo Civera, va senyalar que esta iniciativa “és una oportunitat extraordinària per a donar este suport a la cultura i a la vertebració de les cinc comarques que conformen esta entitat i ho fem, a través de la música”. D’aquesta manera, el CVI ofereix el seu recolzament al patrimoni i la música valenciana, a més dels seus compromisos i reptes en matèria del canvi climàtic i gestió dels recursos.

A este acte de presentació del segon any del cicle A 3 Bandes; van assistir també Juan Palomares, president de l’Ateneu Musical de Cullera; Agustín Puig, vicepresident de la Societat Instructiva Santa Cecília de Cullera; José Vicente Pedrola, president de la Unió Musical de Llíria; i Paco Blasco, president de la Societat Musical Artística de Bunyol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here