Furten una antena de la Torreta i deixen la part vella de Llíria sense sintonitzar “à punt”

El passat 10 de juny començaven les emissions de la nova televisió valenciana. Però a Llíria en moltes casses no la podien sintonitzar i es quedaren sense vore l’esperat estreno. Molta gent de la zona vella de Llíria, sobretot de Sant Miquel, la Torreta, el carrer Major i Sant Francesc es preguntava que havia passat, si al llarg de les emissions de prova se sintonitzava perfectament.

Al principi es va creure que la pedregà del passat 6 de juny, havia afectat les antenes repetidores de Burjassot i que seria qüestió d’arreglar l’antena central perquè arribarà a Llíria el senyal. Però esta setmana quan s’ha comprovat in situ, s’han adonat que el que ha passat és que han furtat l’antena repetidora situada a la Torreta de Llíria, en un acte de vandalisme que ha deixat a tota la part vella de Llíria, que està l’ombra del senyal, sense poder vore diferents canals valencians de televisió, com la nova à punt.

Ara l’ajuntament ha demanat una nova antena repetidora i en el moment estiga col·locada es podrà tornar a vore en estes zones d’ombra de senyal, tant à punt com altres canals de TV que s’han deixat de sintonitzar. La resta del municipi, que reben el senyal directe, no han tingut cap problema en sintonitzar el nou canal.

“Sembla que és un acte d’incivisme i lladreria” segons comenten de l’ajuntament, però encara s’haurà d’investigar els motius d’este acte que ha deixat tota la part vella de Llíria sense l’esperat estrena.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here