Ruben i Sergio reben el premi als millors expedients de la Universitat de València

Dos germans de Llíria, Rubén Sancho Portoles i Sergio Sancho Portoles han rebut este dimarts el premi als millors expedients de la Universitat de València de mans de la Directora de l’ETSE, Paula Marzal i el degà de la Facultat de Matemàtiques, Juan Monterde.

Un acte solemne que s’ha celebrat a la Facultat de Matemàtiques a la qual pertanyen estos dos germans de Llíria que han estat premiats el mateix curs (2016-17) per la Fundació Carmen Izquierdo Basante Monzó, com a millors expedients de la Universitat amb altres 6 companys.

Fa unes setmanes ja anunciàvem la notícia d’este èxit acadèmic, i que per primera vegada reben dos membres de la mateixa família. Sergio Sancho Portolés li han concedit el premi al millor expedient de primer curs de tots els estudis de la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura de la Universitat de València del curs 2016-2017.  L’altre germà major, Rubén Sancho Portolés li han concedit el premi al millor expedient de titulats als estudis de la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura de la Universitat de València del curs 2016-2017. Rubén ja va rebre al curs 2013-2014 el premi al millor expedient de primer.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here