Nova cara pel Pavelló Vell

L’Ajuntament de Llíria durà a terme a partir de dilluns que ve, 25 de juny, els obres de millora del Pavelló Vell que contemplen, com a actuació principal, la construcció d’uns nous vestidors accessibles en la zona d’entrada des de l’avinguda dels Furs. Estos treballs compten amb un pressupost de 121.000 euros procedents de fons municipals i la seua finalització està prevista per a l’inici de la temporada esportiva.

El regidor d’Obres, Francesc Fombuena, hi ha assenyalat que “es tracta d’una obra necessària que dóna resposta a les demandes dels usuaris d’esta instal·lació”.

Esta actuació preveu també noves instal·lacions d’electricitat i llanterneria, així com la col·locació de panells solars que aporten l’aigua calenta sanitària al recinte esportiu.

Dins dels treballs, es projecta igualment cobrir l’accés així com dotar d’accessibilitat a l’entrada, ja que ara hi ha una barrera arquitectònica difícil de salvar per a les persones amb diversitat funcional.

L’inici de les obres no suposarà la paralització de les activitats en la pista esportiva, ja que es mantindrà l’accés des del carrer Sant Miquel, a través de la piscina municipal.

Amb estes actuacions es dóna continuïtat al pla de renovació i millora de les instal·lacions esportives emprés pel Govern municipal i que es van iniciar en el Pavelló Vell amb la substitució de les plaques de fibrociment per una nova coberta amb més aïllament tèrmic i un nou mur lateral amb més il·luminació natural i ventilació.

També s’ha dotat de nous vestidors i pista de joc al Pavelló Pla de l’Arc, s’han reformat uns vestidors del camp de futbol i hi ha projectats altres per a la Ciutat de la Raqueta.  A més, en l’última setmana, estes millores s’han vist completades amb l’equipament de desfibril·ladors semiautomàtics convertint estes instal·lacions en espais cardioprotegits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here