400 corredors converteixen a Llíria en el centre del running

El XV Gran Fons de Llíria va ser un èxit de l’esport de Llíria i el Club d’Atletisme Edeta

XV Gran Fons de LlíriaLlíria es va convertir ahir en la ciutat del running, amb la celebració del XV Gran Fons de Llíria. Una prova – entra dins del circuit de carreres de la Mancomunitat Camp de Túria – que s’ha convertit en un dels referents per als corredors del mig i el gran fons. I així ho demostraren, amb una participació que va superar els 400 corredors.

Pareixia que anava a ser una carrera azotada per la calor, per les temperatures dels últims dies; però, a la fi, l’oratge va donar una xicoteta treva als corredors, que van enfrontar-se al recorregut amb «no tanta calor». A més, l’ambient esportiu que es va viure al Pla de l’Arc i els ànims dels veïns i veïnes de Llíria van ajudar a fer que els corredors completaren la carrera.

El XV Gran Fons de Llíria, organitzat pel Club d’Atletisme Edeta i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Llíria, es disputava en dues modalitats. I és que a l’habitual prova reina dels 15 quilòmetres, es va afegir una segona distància de 8 quilòmetres.

Els guanyadors de la prova regna van ser Ricardo Ibañez del CA Correliana, que va completar el recorregut amb un temps de 00:54:12. Molt difícil estava superar el rècord de 46 minuts de l’edició anterior. El va acompanyar en la victòria, Carolina Faulí del CA Vilamarxant, amb un temps de 01:07:02. En la categoria del mig fons, els guanyadors van ser Samuel Pérez del Triatlon360, amb un temps de 28:41; i Marta Barberá de Rompiendo Límites, amb un crono de 00:38:36.

A més d’estes dues proves, el Pla de l’Arc va ser una festa esportiva, durant tota la vesprada. I és que des de les 17.30 hores, com a aperitiu a la gran carrera, es van disputar altres carreres per a menors de 18 anys, que busquen fomentar esta pràctica esportiva, des de la base.

Si vols consultar totes les classificacions, pots fer-ho fent click en este enllaç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here