Vi i natura en el tast de vins dels Festers de la Puríssima

El tast de vins dels Festers de la Puríssima ha oferit un viatge a Calles, replet de diversió

És possible convertir-se en un expert en vins en un matí? Això és el que han intentat, alguns amb èxit, tots aquells que van participar en el tast de vins dels Festers de la Puríssima. Una jornada d’experiències i molta diversió.

L’expedició del tast de vins dels Festers de la Puríssima, en què van participar festers, pares i tots aquells que es van voler sumar; va desplaçar-se a Calles, en autobús. Allí, els participants van visitar les instal·lacions d’una productora de vins: les vinyes, els llocs on es fermenta el vi, els barrils de fusta…

A més de la visita, el plat principal d’esta excursió va ser el tast de vins. Tots ells van poder tastar diferents varietats de vins i conèixer alguns dels secrets a l’hora de tastar i assaborir les diferents varietats de vins. El matí el van completar amb un dinar, en format de pícnic, vora el riu de Calles. Una oportunitat per gaudir de la natura i del bon oratge que va regnar en el dia d’ahir.

“Ha sigut una gran experiència. Ha estat molt guay” ens conta Ricardo Cervera, Clavari de la Puríssima. Ell ha valorat molt positivament esta experiència, en què han tornat a sentir el suport de tots els fidels del barri del Raval.

Amb el tast de vins dels Festers de la Puríssima; Ricardo, Inma i els seus majorals enceten la recta final de la seua majoralia, que acabarà amb la celebració de les festes en honor a la Puríssima a finals del mes d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here