Reme Mazzolari: “Set anys de calúmnies no s’esborren amb una notícia puntual de l’absolució”

  • La justícia ha absolt Reme Mazzolari de les set causes contra ella 
  • «Volien desprestigiar-me abans de les eleccions de maig»

Reme MazzolariEsta setmana, el Jutjat del Penal ha dictat sentència absolutòria a Reme Mazzolari, regidora del PP de l’Ajuntament de Llíria, en relació als delictes de tràfic d’influències, prevaricació administrativa, realització d’activitats professionals per autoritat pública i utilització d’informació privilegiada. Es tracta d’uns delictes què va ser acusada quan era regidora d’urbanisme, l’any 2008, per l’adjudicació d’uns contractes a l’empresa on treballava el seu home.

Amb esta sentència ferma, Mazzolari guanya els set processos judicials que tenia oberts al llarg d’estos anys. «Set anys de calúmnies no es poden esborrar amb una nota absolutòria. El mal a la meua persona ja està fet. M’haguera agradat que els membres de l’oposició que m’han calumniat o demanat la meua dimissió, m’hagueren cridat. I no ho han fet» assenyala Mazzolari a les preguntes de La Veu de Llíria sobre esta sentència.

La investigació sobre estes dues causes, la sentència de les quals s’ha conegut esta setmana, van començar el 2012, quan el Jutjat de Primera Instància número 5 de Llíria va citar-la per haver adjudicat dos contractes públics, l’any 2008, a la mercantil Inversions i Estudis CAZZ SL, per a l’elaboració d’un Pla Acústic Municipal i per al servei de control ambiental de les instal·lacions municipals de la Canyada Parda; amb uns costos de 28.530 i 29.930 euros respectivament. La causa, en un primer moment, va ser arxivada a la fase d’instrucció; però es va reobrir per un recurs presentat per Camping Aguas de Llíria, que es va presentar com a acusació particular.

Abans d’este recurs, el 2009, Mazzolari va clausurar el Camping Aguas Llíria, S.L, basant-se «en els informes dels tècnics, tant de l’ajuntament, com de la conselleria. Si la conselleria diu que no, jo no podia legalitzar-ho. Aleshores, em posí en contacte amb els responsables del camping i ens adonem que, a més, tenien un pou d’on treien l’aigua i que era un risc per la salut. No tenien els permisos i, finalment, hi ha un expedient sancionador, qua acaba en la clausura del càmping» ens explica Mazzolari, d’aquells moments on va començar esta causa.

Ara la justícia li ha donat la raó a Reme Mazzolari. Ella reconeix que els processos li han portat crítiques i desprestigi. «L’any 2011 començàrem a rebre faxos falsos d’un Ciudadano preocupado on deia que jo era una corrupta. Però jo mai he contractat a ningú de la meua família. Este Ciudadano va enviar una col·lecció de faxs a empresaris, funcionaris, polítics… M’amenaçava que aniria a la premsa, volia desprestigiar-me abans de les eleccions de maig«.

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here