Una jove apareix emmanillada i semi inconscient en un parc de Llíria

Dos joves van assaltar a la jove mentre feia running i ha rebut amenaces contra el seu gos

Divendres 8 de juny, 16.00 hores. En un dels parcs dels voltants de l’estació de Metrovalencia, una jove de 20 anys desperta emmanillada, emmordassada i amb la samarreta trencada. Al seu costat, hi ha un cartell – escrit a mà i sense comes – que amenaça en assassinar al gos de la jove: “6.000 a les 12 en parc gasolinera no policia gos cremat”, tal com ha contat en exclussiva Las Provincias.

Després d’aconseguir deslligar-se, busca ajuda entre els conductors i vianants. Un cotxe s’atura per socórrer a la jove i li presta una samarreta per cobrir-se el cos. Ràpidament es desplacen els serveis de la Policia Local i la Guàrdia Civil i comença la investigació.

En la seua declaració a la Policia Local, la jove reconeix que ha despertat en un estat de semi inconsciència, encara que recorda que ha sigut assaltada – suposadament – per dos joves mentre practicava running.

Després de la seua declaració a les dependències de la Policia Local, la víctima va ser traslladada a l’Hospital de Llíria perquè se li realitzara una primera assistència mèdica, abans de tramitar la pertinent denúncia.

“És un cas surrealista” afirmen fonts de la Policia Local. Segons les declaracions a este mitjà, les forces de seguretat investiguen ara si la víctima presenta indicis toxicològics, per saber si la semi inconsciència és resultat de les drogues; o és que, realment, hi ha alguna cosa més que, de moment, no ha transcendit.

Les primeres investigacions de la Guàrdia Civil apunten a una venjança veïnal, després que la jove interposara una denúncia als veïns per intentar enverinar el seu gos amb compost alterat, el dia anterior a l’assalt.

La jove i la seua parella viuen, de manera legal, en la finca del Pic ocupada per més d’una desena de famílies que ocupen il·legalment este edifici. Des que la parella es va instal·lar a l’edifici, a principis d’any, segons han manifestat, ha rebut amenaces per part de la resta de veïns. De fet, els anteriors inquilins van abandonar l’habitatge, després de trobar destrossada la porta amb una destral.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here