Oberta la inscripció per als Campionats de Futbol de Llíria 2018

Els campionats de futbol de Llíria es disputaran entre el 25 i el 30 de juny i entre el 16 i el 28 de juliol

Un any més, tornen els Campionats de Futbol de Llíria 2018. Des de hui mateix, està oberta la inscripció per al Campionat de Futbol 7 i per al Campionat de Futbol Sala. Tots aquells interessats en inscriure’s, podran fer-ho de forma telemàtica.

Els Campionats de Futbol de Llíria estan organitzats, un any més, per l’Associació de Veterans del CF Llíria, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria. El Campionat de Futbol 7 es disputarà entre el 25 i el 30 de juny, en les pistes del Canó; mentre que el Campionat de Futbol Sala serà entre el 17 i el 28 de juliol. Este últim campionat torna a celebrar-se en el pavelló Pla de l’Arc, després del canvi de l’any passat al pavelló Vell per les obres del pavelló Pla de l’Arc.

Tots aquells interessats en participar es poden inscriure ja. De tota manera, les dates del període d’inscripcions es tanquen en data diferent, depenent de cada campionat. Les inscripcions per al Campionat de Futbol 7inscripcions en el següent enllaç – es tanquen el 20 de juny. El nombre màxim de jugadors inscrits serà de 12 i, com cada any, hi haurà dues fases: la primera fase classificatòria, a tall de lligueta; i, després, les diferents fases eliminatòries amb els quarts, les semifinals i la gran final, en què participaran els dos millors equips de la competició.

Pel que fa al Campionat de Futbol Sala els equips es poden inscriure fins a l’11 de juliol, en el següent enllaç. La competició té les mateixes característiques que la de Futbol 7.

El preu de la inscripció per als Campionats de Futbol de Llíria 2018 és de 150 euros. Tanmateix, l’organització tornarà 50 € a tots els equips que no aconseguisquen classificar-se per a les semifinals.

«El preu que es posa és, únicament, per pagar les despeses econòmiques de les instal·lacions i els arbitratges» explica Migue Cerezo, representant de l’Associació de Veterans del CF Llíria. «Allò que volem és que es jugue a futbol i passar-ho bé«. Des dels veterans animen a tots a participar en el Campeonato de Futbol de Llíria 2018

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here