“El Retiro” ple per escoltar a La Unió Musical en el cicle “Bandas al fresco”

 

La unió Musical de Llíria ha estat de viatge a Madrid. La nostra col·laboradora Fina Pérez ha viatjat amb ells, i ara ens conta com ha estat este viatge, el concert al Retiro i la visita al museu. Esta és la seua crònica.

La Unió Musical de Llíria ha viscut un intens cap de setmana viatjant a Madrid per participar en el cicle “Bandas al Fresco”, organitzat per l’Ajuntament i la Banda Simfònica Municipal de Madrid, titular d’estos concerts matinals que se celebren al Templet de Música del parc del Retiro de Madrid.

El Templet va ser construït el 1906, però diuen que abans ja es celebraven en esta zona recitals i concerts i que, excepte en moments excepcionals, sempre hi ha hagut música en esta part del Retiro, un bon lloc per escoltar música entre arbres i jardins.

Les 3000 cadires que envoltaven ahir al matí el Templet, es van omplir per escoltar al centenar de músics de la Unió, dirigits pel seu director titular, Pablo Marquès Mestre i el variat programa, amb música de Palau, Respighi, Penella, Chueca/Valverde i Talens que va escollir la Unió i que va recollir l’ovació del públic assistent, demostrant, un cop més, que no en va la Unió musical de Llíria és un referent en el món musical valencià, espanyol i mundial.

A més del concert, els músics i acompanyants, van visitar el Congrés de Diputats, rebuts pel Diputat Juan Vicente Pérez Ares, qui els va guiar en la visita i va explicar la història de l’edifici i la funció que realitzen els membres de la Cambra.

Els acompanyants van tenir també l’ocasió de realitzar més visites per Madrid, com la del Museu Sorolla i la del Museu Arqueològic Nacional per veure i fotografiar-se, davant el mosaic dels Dotze Treballs d’Hèrcules.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here