El president del Clarín convoca una Junta Extraordinària per «elegir Junta Directiva»

La convocatòria de la Junta Extraordinària del Clarín ocorre després de dues setmanes de tensions entre els músics i la directiva
La societat va cancel·lar un concert en el Palau de les Arts «per problemes interns»

Junta Extraordinària del ClarínDissabte de matí els socis i sòcies del Clarín es despertaren amb la convocatòria d’una Junta Extraordinària del Clarín, per al pròxim 7 de juliol, amb un únic punt de l’ordre del dia: Elecció de la Junta Directiva.

La notícia ha corregut com la pólvora, després de dues setmanes de tensions entre els músics, el president i la seua Junta Directiva. El punt d’inflexió va ser la cancel·lació del concert del Palau de les Arts, que s’havia d’haver celebrat el passat 3 de juny. La Junta Directiva va comunicar al Palau de les Arts la seua decisió de no realitzar el concert per «problemes interns».

En esta setmana i mitja, s’han succeït fins a sis dimissions de membres de la Junta Directiva: el vicepresident, el vicepresident de la banda, el tresorer i la vocal d’inventari, el vocal de teatre i la vocal d’esdeveniments socials. A més, 60 músics de la banda van demanar-li al president la seua dimissió en una reunió que va tenir lloc el dimarts passat.

La convocatòria de la Junta Extraordinària del Clarín ha generat opinions contràries, segons la interpretació de la convocatòria i dels estatuts de la societat. Per una banda, hi ha socis que interpreten que suposa una convocatòria electoral. I, per altra banda, hi ha qui advoca per una renovació de l’actual Junta Directiva.

Des de La Veu de Llíria, hem intentat contrastar quina d’aquestes dues interpretacions és la correcta i, per això, ens hem posat en contacte amb Paco Aigües, president de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria; qui no ha volgut fer cap tipus d’aclariment o declaracions. «Remet a la convocatòria de la Junta Extraordinària. Fins que passe l’assemblea del dia 7 de juliol, no faré cap declaració».

No és la primera volta, durant la presidència de Paco Aigües, que el Clarín s’ha situat en el punt de mira de l’actualitat local. El passat mes de gener, Aigües va concedir una entrevista a este mitjà, en què se sentia «recolzat, malgrat les dimissions». I és que les dimissions ha sigut una de les tòniques generals de la seua presidència, com ha tornat a ocórrer en els últims dies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here