Remeivision conquista el públic remeià

L’espectacle Remeivision va anar in crescendo, fent viatjar els espectadors per la història del festival de la cançó

La família remeiana va viure una vesprada de música i diversió, amb l’espectacle Remeivision, que els Festers del Remei van estrenar ahir en doble sessió. Música, ball, rialles i germanor per recordar-nos que les festes duren tot l’any.

Al llarg dels diferents números musicals, els festers del Remei van presentar el resultat de dos mesos de dur treball, en un espectacle que va anar in crescendo, amb una segona part més dinàmica i brillant que la primera. Un espectacle que va encertar en els números més grupals i en les actuacions que s’allunyaven del tradicional playback, incloent-hi el cos de ball com a suport.

Per l’escenari de la Llar dels Jubilats van passar alguns dels artistes més recordats del festival d’Eurovisió com Rodolfo Chiquilicuatre, Azúcar Moreno (per partida doble), una impecable MªIsabel i, per descomptat, Rosa d’Espanya que, amb la seua tremenda actuació, va servir per tancar la vetllada a ritme de Europe‘s living a celebration.

Altres dels números destacats de Remeivision van ser els protagonitzats pels Clavaris del Remei. Toni Castellano es va transformar en David Civera, amb el seu hit Dile que la quiero. Per la seua banda, Loli Mompó va destacar sobre l’escenari en les seues tres actuacions, interpretant a Massiel, Salomé i a la ucraïnesa Russlana.

Els festers del Remei, com ens van avançar el passat dijous, van comptar amb la participació de les comparses remeianes que van voler unir-se a l’espectacle Remeivision. Cal destacar la vistositat dels balls de la comparsa Al-Hilal que van fer ballar al públic amb Dime de Beth i La La, Love; cançó que va representar a Xipre l’any 2012.

Amb l’estrena de Remeivision – segurament es podrà veure una nova versió durant la setmana de festes -; els festers del Remei encaren la recta final cap a les festes del Remei 2018, que seran les últimes per a este grup de festers i festeres que, una volta més, han treballat per treure les festes que, de segur, faran gaudir a tots els remeians i remeianes, a principis del mes de setembre.

Si vols vore un ampli reportatge fotogràfic de l’espectacle Remeivison, no t’has de perdre les fotografies de Sergi Sánchez Gilbert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here