«No hay nadie como tu», un preciós vídeo sobre els xiquets amb autisme del CEIP Sant Vicent

El passat abril se celebrava el dia de l’autisme al CEIP Sant Vicent, un dels pocs que compta amb una aula CIL (Comunicació i llenguatge) de la Comarca. Ara dos joves estudiants d’audiovisual han volgut contar la història d’esta classe, els professors i les seues famílies, per donar a conèixer un poc més com és el dia a dia i l’aprenentatge amb persones amb autisme. Els dos estudiants del CEU Sant Pablo, són Hugo González i Nacho Simó.

Roberto i la seua mare María José ja ens havien enamorat quan fa dos anys LaveudeLlíria feu l’especial autisme amb la Comunitat d’aprenentatge del Sant Vicent amb dos articles, un sobre els falsos mites que acompanyen este trastorn, i altre sobre les famílies.

Unes famílies que hi han col·laborat en fer este preciós vídeo sobre la part més personal de l’autisme. Este és el seu exercici que ha estat valorat per part dels professors amb molt bona qualificació i on La Veu de Llíria va donar suport a estos joves estudiants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here