Els jugadors del CF Llíria acomiaden a Alberto, el Gelat, després de 18 temporades

Alberto Hernández, El Gelat, viu una emocionant vesprada organitzada pels seus companys

el GelatAcomiadar-se d’allò que portes en el cor, sempre és difícil. I més quan ho has viscut amb tantíssima intensitat. Això és el que li ocorre a Alberto Hernández – el Gelat – que deixa el CF Llíria després de 18 temporades en el primer equip. Les temporades han pesat a les cames i, finalment, ha decidit abandonar el futbol, la seua passió.

Però divendres, el Gelat va viure una última vesprada de glòria en el Camp del Canó. I és que els seus companys i amics del club van voler fer-li un últim regal, en forma d’homenatge sorpresa. Companys de diferents temporades, actuals i antics directius, amics i familiars van sorprendre el jugador en els vestidors. La sorpresa es va fer present en la seua cara i no va poder contenir les llàgrimes, que van ser les protagonistes d’una vesprada tremendament emocionant.

“Va ser una sorpresa molt gran, perquè no m’esperava res. Me quedí flipant” ens conta Alberto. “Va ser molt emotiu, perquè suposa dir adéu d’alguna manera, ja que no m’he pogut despedir jugant, que és el que m’haguera agradat. A més, hi havien amics que feia temps que no veia i molts que no van poder estar, m’han enviat WhatsApps, que m’han fet recordar molts moments”.

Com no, el futbol no va poder faltar en esta vesprada i els jugadors es van llançar al camp per compartir una mateixa passió. Abans, després de fer-se la foto oficial del partit, Alberto va rebre el reconeixement dels companys, del club i de l’Ajuntament de Llíria.

L’històric capità ha militat 18 temporades en el primer equip del CF Llíria, aportant joc i passió a un club que no ho ha tingut sempre fàcil. Tampoc ell, a qui les lesions li han fet travessar moments difícils. Ell sempre ha lluitat per poder saltar al camp i poder fer allò que l’apassiona: jugar al futbol i defendre els colors del CF Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here