Els festers ultimen els preparatius per a l’espectacle Remeivision

Remeivision recrearà els millors números musicals d’Eurovisió el dissabte 9 de juny, en doble sessió

RemeivisionEl pròxim Festival d’Eurovisió se celebrarà a Llíria. Serà el pròxim dissabte 9 de juny. I és que els festers del Remei fa mesos que preparen l’espectacle Remeivision, en què recrearan els millors números musicals de la història del Festival i imitaran a alguns dels artistes més recordats.

Durant tota esta setmana, els festers han ultimat els assajos. Cada dia, al voltant de les 22 hores, els festers comencen a arribar als locals parroquials. La puntualitat no és una de les seues virtuts, ens comenten els primers a arribar entre rialles. Alguns estan nerviosos; altres, cansats. Però tots tenen la il·lusió de mostrar el treball que han realitzat durant més de dos mesos.

I, sobretot, ja tenen l’experiència de l’any passat; quan demostraren d’allò que eren capaços amb Metro Goldwyn Remei. “Este any es nota l’experiència de l’any passat” comenta Carla, una de les encarregades de la part del ball. “Alicia i jo som molt exigents amb ells, però tot està sent més ràpid. Ells posen noms als passos per recordar-los i tot”.

Així ho demostraran el pròxim dissabte, per partida doble. I és que, a causa de les remodelacions que s’estan realitzant en el teatre de la Unió Musical, l’espectacle Remeivision es representarà en la Llar dels Jubilat, en doble sessió, pel nombre de localitats de la sala. Serà a les 17.30 i a les 20.00 hores.

Els espectadors podran gaudir d’un recorregut musical de prop d’hora i mitja. “És un espectacle molt variat. La gent gaudirà amb algunes de les cançons espanyoles més recordades. Rosa, Massiel i Salomé no faltaran. Però, a més, tindrem altres cançons de països tan diversos com Grècia, Xipre o Ucraïna”.

Allò que sí que ens poden avançar és que l’espectacle serà diferent del de l’any anterior, perquè serà menys coral. “Enguany, hem apostat per balls més reduïts perquè els assajos foren més fàcils d’organitzar. Però tenim de tot: balls amb certa dificultat, balls graciosos. Esperem que la gent s’ho passe“.

Cada actuació serà diferent, però allò que no canviarà serà l’escenari que ens avisen que és “gegant”. A diferència de l’any passat, en què l’escenari era portàtil i es podia menejar; enguany serà fix i, per això, han apostat per les grans dimensions.

A més dels festers, Remeivision també comptarà amb la col·laboració de les comparses remeianes, que s’encarreguen de realitzar alguns dels números musicals, que completaran una vesprada de música, germanor i diversió.

Acabem la nostra conversa pel principi: I per què Eurovisió? “En els últims anys, els festers han fet ja de tot i buscàrem alguna cosa menys típica. I, a més, amb el boom d’OT era un bon moment per triar esta temàtica”.

Ja sabeu. Remeivision vos farà viatjar per la història del Festival d’Eurovisió. Serà el dissabte 9 de juny. Pots triar la sessió que vulgues: a les 17.00 o a les 20.00 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here