Pau Garcia se suma a les renovacions del Bàsquet Llíria

Pau Garcia jugarà en el primer equip del Refitel Bàsquet Llíria per segona temporada consecutiva

Continuen les renovacions en el primer equip del Refitel Bàsquet Llíria per a la temporada 2018-2019. Pau Garcia és l’últim nom en sumar-se a la llista, després de les renovacions d’altres tres jugadors: Vicente Faubel, Alejandro Company i Rubén Ramos. A poco a poc, el club està revel·lant els jugadors per a la nova temporada.

Esta serà la segona temporada en què Pau Garcia forme part del primer equip del Refitel Bàsquet Llíria. L’objectiu del club és que el jove jugador continue aprenent i millore les grans marques, que va aconseguir en la seua primera campanya en el primer equip: dos punts anotats i dos rebots en els més de huit minuts que va disputar, en cadascun dels encontres. «Pau Garcia està demostrant bons fonaments i molta decisió per a la seua edat» admeten les fonts del club.

Les expectatives de la directiva del Refitel Bàsquet Llíria i de l’entrenador Alejandro Mesa, que s’estrena en la banqueta, després de provar sort, amb molts bons resultats, en els equips de la pedrera; són que Pau Garcia continue «aprenent i progressant com a jugador per poder ajudar a l’equip amb més minuts de qualitat a la pista».

Segons han anunciat fonts del Refitel Bàsquet Llíria, en les pròximes setmanes, s’aniran desvetllant – a poc a poc – les renovacions i fitxatges per la temporada 2018-2018. Un nou projecte, amb un nou entrenador, que tractarà de tornar al Club Bàsquet Llíria al seu millor nivell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here