La VI Jornada del Garrofer se celebra en Llíria

El Multiusos de Llíria acollirà la VI Jornada del Garrofer, el pròxim 14 de juny

VI Jornada del GarroferEl Centre Multiusos de Llíria acollirà la VI Jornada del Garrofer – Jornada de Foment i Millora del Cultiu del Garrofer – el pròxim 14 de juny. Es tracta d’una jornada organitzada, de manera conjunta, per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural; la Mancomunitat del Camp de Túria; l’Ajuntament de Llíria; i Empreses Innovadores del Garrofer.

La VI Jornada del Garrofer respon a una demanda, que va en augment, del sector del garrofer no sols en València, sinó en tot l’estat espanyol. Servirà per donar informació i intercanviar experiències i coneixements en aspectes com la importància econòmica del cultiu, la seua distribució geogràfica, la divulgació de les tècniques més recents de cultiu, els nous material vegetals, la valoració mediambiental, la comercialització i les aplicacions potencials del seu fruit en el sector alimentari i la seua contribució al medi ambient i la cultura popular i agrícola.

A més, la VI Jornada del Garrofer contribuirà a crear un espai de reunió per a professionals del sector i fomentarà el debat, la reflexió i l’intercanvi d’idees i experiències.

Per altra banda, tots els assistents podran tastar productes elaborats amb farina torrada de garrofer; bescuits, cerveses, coques, formatges, ensaïmades, crema dolça i bombons.

En la sessió de vesprada, els participants en la VI Jornada del Garrofer realitzaran visites a diverses plantacions experimentals on comprovaran, de primera mà, algunes de les ponències escoltades en la sessió matinal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here