La inauguració de Ca Susi es converteix en un esdeveniment social a Llíria

La inauguració de la nova cafeteria de Ca Susi, al carrer de La Unió dissabte a la vesprada es va convertir en un esdeveniment social que va congregar a multitud de veïns del municipi. I és que el forn de ca Susi és més que un simple un forn, és un símbol dels productes casolans fets a Llíria que des de fa uns anys regenta Rosario Coll.

Ara el forn, ja compta amb la seua germana xicoteta, una cafeteria decorada per Santiago Darder i el seu equip. També ha participat  Francis Montesinos, que no es va voler perdre la inauguració, i que, divertit i amable, es va fer fotos amb tots els veïns que varen acudir a l’esdeveniment. Tampoc Fernando Esteso i Arevalo, client habitual del forn que fa un temps va portar pastissets de susi a un dinar on estava el rei emèrit Juan Carlos, exportant els nostres productes a una taula molt reial. Arevalo es va atrevir a cantar musica latina i va amenitzar la vesprada.

A més dels personatges de la faràndula, la inauguració va estar abarrotada de veïns de Llíria de totes les edats en un dels actes que han marcat l’any social edetà. Estes són algunes de les imatges de la vesprada:

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here