La pluja i Paula Díaz, protagonistes de la III Volta Ciclista fèminas que s’ha celebrat a Llíria

Paula Díaz guanya la segona etapa de la III Volta Ciclista València Fèmines Trofeu de la Diputació de València que ha eixit i arribat este dissabte a Llíria.

Les 85 ciclistes supervivents de la primera etapa d’ahir, estaven enllestides, poc abans de les 4 de la vesprada per l’eixida des de la Plaça Major. I és que la segona etapa de 80,5 quilòmetres d’este Trofeu les esperava pels carrers de Llíria.

No obstant això, tots des de l’organització fins a la Guàrdia Civil miraven al cel: amenaçava tempesta. “La prova són 4 voltes amb l’arribada al voltant de les 6 a la Plaça Major, però qualsevol alerta meteorològica comunicaria a les participants al llarg de la carrera”, avisava el speaker de la prova poc abans de l’eixida. Finalment l’oratge ha respectat a les ciclistes que han pogut acabar la prova.

L’eixida ha estat així:

 

La primera etapa va ser divendres, va eixir de València i va finalitzar en Riba-roja del Túria; i la tercera, que se celebrarà diumenge, a la localitat de Moncada. En esta competició, en què competeixen les categories Júnior, Èlit i Sub23, participen equips de tota la geografia espanyola.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here