25 anys de Conservatori: Insígnia pels 3 professors que començaren i homenatge a Gaspar Sanchís.

El Conservatori de Llíria ha entregat la insígnia del 25 aniversari als docents que han estat en la plantilla des del primer curs, María del Mar Martínez, Ernesto Verdeguer, Juan Carlos Seba i Gaspar Sanchis, la distinció del qual era arreplegada per la seua viuda. El centre també ha oferit en este acte un emotiu i sentit homenatge pòstum a Gaspar Sanchis, que moria el passat mes de gener als 43 anys d’edat i va ser durant 12 anys director del Conservatori edetà.

 A més de la comunitat educativa actual, han assistit exprofessors i responsables de l’Administració en estos 25 anys d’història del centre, pel que han passat al voltant de 2.000 alumnes des de la seua creació el 14 d’octubre de 1993.

Tot en un escenari molt especial. I és que un grup d’estudiants del Conservatori Professional de Música de Llíria han disfrutat hui de l’oportunitat d’actuar en un dels auditoris més importants de la Comunitat Valenciana: La Sala José Iturbi del Palau de la Música de València pel concert de clausura dels actes commemoratius del 25 aniversari del centre edetà.

L’Orquestra Simfònica i el Cor del Conservatori, davall la batuta de Carlos Díaz i acompanyats per la Coral Renàixer de Vilamarxant, han posat la nota musical a esta celebració, que s’ha iniciat a l’exterior del Palau amb l’actuació de la Banda del centre dirigida per Vicente Carbonell.

Per a la gran majoria d’estos jóvens intèrprets, a qui per a l’ocasió s’han sumat també professors i exdocents i exalumnes, suposava la primera vegada que actuaven en un recinte d’estes característiques, per la qual cosa ha resultat una jornada molt especial per a ells que representen el futur de la Ciutat de la Música.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here