Un camió es vara entre els balcons del carrer Major

Els veïns del carrer han mostrat les queixes del que anomenen «la nova carretera de Llíria»

Nou incident d’un camió al carrer Major. Esta vesprada, passades les huit i mitja de la vesprada, un camió s’ha quedat varat entre dos balcons, en el tram entre la plaça 9 d’octubre i l’encreuament entre el carrer Major i el carrer Sant Miquel. L’estret carrer no ha sigut prou ample, perquè el camió haja pogut continuar el seu trajecte.

Tot ha succeit quan el camió guiat pel GPS, tractava d’arribar a un dels supermercats de la zona de Duc de Llíria. En volta de dirigir-lo pel carrer Duc de Llíria, el dispositiu electrònic la guiat pel mig del municipi.

En pocs minuts, dispositius de la Policia Local de Llíria s’han traslladat al lloc dels fets, per tal de veure com es resolia el problema. Mentre ocorrien estos fets, desenes de veïns i veïnes i, també, curiosos; s’han acostat per saber què ocorria i immortalitzar el succés.

A més, l’incident ha sigut el culpable d’un embús en el trànsit del centre de Llíria. I és que el tap del carrer Major ha provocat una llarguíssima cua de cotxes i vehicles, que tractaven d’accedir al carrer Major.

En estos moments, el camió – amb l’ajuda de la Policia Local – està tractant de fer que el camió retrocedira marxa enrere i solucionar tot l’embolic.

Durant l’incident, els veïns i veïnes del carrer Major no han parat de comentar, la quantitat de trànsit que circula pel carrer, des de la remodelació de la Plaça Partidors. «El carrer Major s’ha convertit en la nova carretera» comentava una veïna.

De fet, no és la primera volta que un camió trenca algun dels balcons del carrer Major. El maig passat, un camió es va emportar una part del balcó de l’antiga casa Edo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here