Manolo Civera: «Acceptí a la primera quan la Generalitat plantejà el centre de menors»

El 24 de Maig del 2015 se celebraven les Eleccions Municipals, que varen provocar el canvi de signe polític a l’Ajuntament de Llíria. Manolo Civera del PSPV es va posar al capdavant de l’Equip de Govern. Les dimissions de part de l’equip de govern, la ruptura del pacte amb Compromís i la següent reconciliació al Pacte de Ca la Vila; i l’assimilació de Ciudadanos i Llíria Puede al govern; ha provocat una legislatura anòmala. Una legislatura marcada pel centre de menors.

Manolo Civera és la primera de les entrevistes als portaveus de les diferents partits polítics protagonistes de la legislatura. Després vindrà Paco Gacía per Compromís-MoVe, i Reme Mazzolari pel Partit Popular.

Esta és la vídeo-entrevista dels 3 anys de legislatura en 10 minuts:

1.-Balanç Polític: Com veu l’alcalde estos 3 anys de legislatura?

2.-Balanç de Gestió: Què destacaries d’estos 3 anys de legislatura? De què et sents més satisfet?

3.- Previsió any que queda: Què es pot fer este any que queda de legislatura? Projectes com l’Institut s’arribaran a fer pels terminis de l’administració?

4.-El 2019, amb què et quedaries tranquil de la teua gestió com alcalde?

5.-El retén, el Palau de Justícia, el Canó, són temes que estan aprovats al Plenari, alguns per unanimitat. Perquè no s’han fet?

6.Centre de menors: Es de veres que ho vares oferir tu? Què et pareix la resposta ciutadana?

7.-ADONAY, Veïns d’urbanitzacions, associació centre de menors, ciutadans a nivel particular, que volen parlar amb tu, i no ho han aconseguit, s’han queixat per registre d’entrada . Es queixen de no rebre resposta. Falla alguna cosa en esta comunicació?

8.- Any electoral ja s’observen moviments cap a la carrera electoral. Quines són les teues sensacions per les eleccions 2019.

9. Et presentaràs?

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here