Vicente Faubel i Alejandro Company continuen un any més en el planter del Refitel Bàsquet Llíria

El club continua anunciant les renovacions i les noves incorporacions per a la temporada 2018-2019

Fi de cicle i nova temporada per al Refitel Básquet Llíria. El club continua anunciant les renovacions i les novetats per a la pròxima temporada, la 2018-2019; amb el fitxatge d’Alejandro Mesa, com a entrenador del primer equip. En les últimes hores, el club ha anunciat la renovació dels jugadors Vicente Faubel i Alejandro Company, que se sumen al de l‘ala-pivot Rubén Ramos, anunciat la passada setmana.

Alejandro Company va arribar al Llíria amb només dinou anys la temporada 2016-2017 procedent del Valencia Basket Club i, des d’aleshores, ha anat guanyant presència i protagonisme dins l’equip. La passada campanya va signar de mitja per partit 6,4 punts, amb bons percentatges de llançament en tirs de camp; 2,4 rebots, 1,6 robatoris de baló i 6,8 de valoració en els quasi 20 minuts disputats per encontre. Jugador molt madur per a la seua edat i en clara progressió esportiva, estem convençuts seguirà cresquent i ajudant a l’equip en tasques defensives, on destaca per la seua intensitat, així com en atac, on esperem el seu fiançament aquesta temporada.

Per la seua part, Vicent Faubel, tornarà a liderar al Llíria en la pista als seus trenta-cinc anys després d’una temporada complicada per a ell en la qual les lesions li han impedit participar de manera regular i rendir al seu nivell habitual. 7,4 punts, 3,3 rebots, 3,1 en assistències, 1,5 balons furtats i 8,3 de valoració varen ser els seus números mitjans en els 15 partits jugats la passada campanya. En aquesta, una vegada solucionats eixos problemes físics, esperem que puga tornar a aportar la seua experiència, qualitat i, sobretot, la identitat que li va faltar al Llíria en alguns moments de la passada temporada. Per ganes i treball no quedarà, amb un capità il·lusionat i motivat com l’any del seu debut amb la samarreta groc-i-negra del primer equip del Llíria allà per la temporada 2002-2003.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here