El Conservatori tancarà la celebració del 25 aniversari en el Palau de la Música

Les celebracions del 25 aniversari del Conservatori de Música de Llíria es tancaran amb un concert de l’Orquestra Simfònica i el Cor Renàixer de Vilamarxant

El Conservatori de Música ha viscut un curs molt especial, amb les celebracions del 25 aniversari del Conservatori de Música de Llíria, que es tancaran amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València. Serà el pròxim dissabte 2 de juny, a les 11.00 hores. El colofó a un any inoblidable!

25 aniversari del Conservatori de Música de LlíriaL’acte començarà amb una recepció musical per part de la banda del centre. Els 130 músics, dirigits pel professor Vicente Carbonell, donaran la benvinguda a tots els assistents a l’exterior del Palau. Després, a partir de les 11.30, l’Orquestra Simfònica i el Cor Renàixer de Vilamarxant – dirigits per Carlo Díaz, oferiran un concert únic i irrepetible, a la Sala Iturbi, que servirà per tancar este curs del 25 aniversari del Conservatori de Música de Llíria.

Des de la seua fundació, el 14 d’octubre de 1993, més de 2.000 alumnes han passat per les seues aules, formant als futurs músics de la ciutat de la Música i d’altres localitats dels voltants. Durant este quart de segle, el centre ha comptat amb cinc directors: José Antonio Doblas, María del Mar Martínez, Gaspar Sanchis, César García i José Alcaide.

El centre va nàixer amb 136 alumnes i 18 professors, que impartien 16 especialitats diferents. Al llarg d’estos anys, el nombre d’estudiants i professors ha anat cresquent fins als 30 docents actuals.

Amb este concert, el centre posa el punt final a les celebracions del 25 aniversari del Conservatori de Música de Llíria. El concert del Palau de la Música serà el colofó a un any per al record, amb la fita del musical Simply the best, que va ser tot un èxit. Felicitats al Conservatori de Música de Llíria!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here