La Volta Ciclista València Fèmines passa per Llíria el dissabte 2 de juny

La III Volta Ciclista València Fèmines s’ha presentat este matí, amb la presència de Consuelo Morató, primera tinent d’alcalde de Llíria

III Volta Ciclista València FèminesEl ciclisme de primer nivell estarà present, de nou, a Llíria. Serà este cap de setmana, amb la III Volta Ciclista València Fèmines Trofeu de la Diputació de València. En concret, la Plaça Major de Llíria serà l’eixida i l’arribada de l’etapa de 80,5 quilòmetres, que es disputarà el pròxim dissabte 2 de juny.

Esta etapa, la segona de les tres que conformen la III Volta Ciclista València Fèmines, s’ha denominat el Gran Premi Ajuntament de Llíria. L’eixida neutralitzada de la mateixa tindrà lloc dissabte, al voltant de les 15.55 hores, des de la Plaça Major de Llíria. Dues hores després, al voltant de les 18 hores, s’espera que les primeres corredores creuen la línia de meta, també a la Plaça Major.

Amb motiu del pas d’esta carrera per la localitat, la Policia Local informa que la circulació dels vehicles per la Plaça Major estarà restringida des de les 14.00 hores, fins a la finalització de l’etapa. A més, també hi haurà tallaments de carrers al pas de les corredores, però que seran de caràcter puntual. Els veïns i veïnes podran consultar tota la informació, durant els pròxims dies, a les xarxes socials de l’Ajuntament de Llíria.

Este matí, ha tingut lloc la presentació de la III Volta Ciclista València Fèmines. La primera tinent d’alcalde de Llíria, Consuelo Morató, ha sigut l’encarrega de representar al consistori edetà en este acte, en què han estat presents Isabel García, diputada provincial de Joventut, Esports i Igualtat; i Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV).

A més de l’etapa Gran Premi Ajuntament de Llíria, les corredores de la III Volta Ciclista València Fèmines disputaran altres dues etapes. La primera que eixirà de València i finalitzarà en Riba-roja del Túria; i una tercera, a la localitat de Moncada. En esta competició, en què competeixen les categories Júnior, Èlit i Sub23, participen equips de tota la geografia espanyola.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here