Un alumne del CEIP Sant Miguel el primer de l’Olimpíada matemàtica Autonòmica

Un alumne del CEIP Sant Miquel, Lluis Blázquez Nuño ha quedat el primer de l’Olimpíada matemàtica de tota la Comunitat Valenciana. Lluís s’ha classificat amb la màxima puntuació al nivell C, del tercer cicle de primària de les XXIX Olimpíades matemàtiques i segons ens comenta Ángel Yuste, director del centre, s’ha classificat directament per la Final Nacional que se celebrarà  entre el 18 i el 21 de juny a Melilla. Des del CEIP Sant Miguel Yuste, ha destacat que “és una enorme satisfacció comptar amb una persona com ell”.

També ha passat classificat a la següent fase, Jordi Herrero Martínez que estudia 2n Curs d’ESO a l’IES Laurona. Aquest és el tercer any que participa en les olimpíades matemàtiques, organitzades per la SEMCV d’Al-Khwarizmi.

Un procés que va començar el passat dissabte 24 de març quan els alumnes de Llíria es presentaven amb molts de nervis a l’Olimpíada matemàtica comarcal. De tots els estudiants, quatre alumnes dels centres de Llíria varen superar les proves i s’han tornat a  presentar este 28 d’abril a l’Olimpíada Provincial que s’ha realitzat a Cullera. Dels quatre alumnes de centre de Llíria dos han passat i disputaran la fase Autonòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here