L’EOI de Llíria celebra una jornada de portes obertes el 14 de juny

La jornada de portes obertes de l’EOI de Llíria donarà tota la informació relacionada amb el curs 2018-2019

L’EOI de Llíria es prepara per al curs 2018-2019. Encara falten les proves de certificació però, des de la direcció del centre, han organitzat una jornada de portes obertes de l’EOI de Llíria, per informar de totes les novetats del pròxim curs. Serà el 14 de juny a les 19 hores.

jornada de portes obertes de l'EOI de LlíriaEn esta sessió informativa, similar a la realitzada el curs passat, els interessats en estudiar algun dels idiomes que s’imparteixen en el centre – s’ofereixen classes d’anglès, francès i alemany – podran conèixer el funcionament de l’escola i les dates de les inscripcions.

La jornada de portes obertes de l’EOI de Llíria resoldrà dubtes com el procés de matrícula, informació sobre els idiomes i els nivells que s’imparteixen, les titulacions, les modalitats d’accés, els cursos de reciclatge, els tallers gratuïts de conversa impartits per estudiants natius en pràctiques… i molt més. I és que els representants del centre, podran realitzar totes les preguntes que tinguen i resoldre els seus dubtes.

La informació facilitada no correspon únicament a la seu principal, situada en l’edifici de l’IES Camp de Túria a Llíria; sinó que també cobreix els centres de les seccions de Bétera i La Pobla de Vallbona.

Si estàs interessat a estudiar idiomes, la jornada de portes obertes de l’EOI de Llíria serà el pròxim dijous 14 de juny, a les 19 hores, en l’edifici principal de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria, situat en el carrer Alcalde Marcelino García, 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here