Llíria llança el V Concurs de Booktrailers

Els participants en el V Concurs de Booktrailers de Llíria podran presentar els seus treballs fins al 14 de setembre

V Concurs de Booktrailers de LlíriaUn any més, la Xarxa de Biblioteques de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Llíria, organitza el concurs local de booktrailers. Els estudiants d’ESO, Batxillerat i mòduls formatius dels centres educatius del municipi poden inscriure’s ja en el V Concurs de Booktrailers de Llíria, fins al 14 de setembre.

El V Concurs de Booktrailers de Llíria buscarà, com sempre, els millors resums audiovisuals de llibres, amb vídeos que han de tenir una durada inferior als dos minuts. En este temps, els participants hauran de realitzar una sinopsi atractiva i original sobre qualsevol obra literària, sense importar el gènere literari.

La Regidoria de Cultura organitza este concurs dintre del programa Biblioteca i escola, amb l’objectiu de crear i mantenir l’hàbit de llegir entre els joves i fomentar una percepció lúdica de la lectura.

Els premis del V Concurs de Booktrailers de Llíria seran els següents:

  • 1r premi. Cupó de 150 € per adquirir llibres a les llibreries de Llíria.
  • 2n premi. Cupó de 100 € per adquirir llibres a les llibreries de Llíria.
  • 3r premi. Cupó de 50 € per adquirir llibres a les llibreries de Llíria.

Per a més informació, els interessats en participar poden consultar les bases en el següent enllaç web.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here