Rubén Ramos continuarà de Groc-i negre una temporada més

Després de fer oficial fa dues setmanes la incorporació d’Alejandro Mesa com a entrenador del nostre equip EBA per a la pròxima campanya, arriba la primera renovació en la plantilla. L’ala-pivot Ruben Ramos, als seus vint-i-tres anys, complirà la seua tercera temporada al Llíria i continuarà sent una peça important dins l’equip que s’està confeccionant per a tornar a il·lusionar a l’afició edetana.

Els seus números en la passada campanya varen millorar als de la seua primera malgrat tindre menys presència a la pista. Amb 22 minuts per encontre, quasi set menys que en el seu primer any, el jugador valencià va aconseguir vora 12 punts, 4 rebots i 11 de valoració de mitja per partit.

Joventut, motivació, compromís, intimidació a la zona i una mà privilegiada des de la mitja i llarga distància, son garanties suficients per a comptar una temporada més amb Rubén per a l’equip EBA del Refitel Bàsquet Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here