El dimarts i divendres la festa del “Balonmanocalle” torna als carrers de Llíria

La 4a edició de la festa de l’handbol en els carrers de Llíria ja està ací. Demà dimarts al Parc de la Bombilla podràs disfrutar de tota una experiència més enllà de l’esport: És una experiència de connexió social amb l’exercici físic i la pràctica de convivència esportiva entre xiquets i xiquetes de totes les edats i nivells ens comenta Antonio Valero des del Club de Balonmano Llíria, que organitza este esdeveniment.

Les edicions anteriors varen ser tot un èxit, que ha acostat este esport als jóvens esportistes. Unes activitats i un entusiasme que han fet créixer este esport a Llíria.

Per quart any consecutiu, l’handbol eixirà al carrer visitant diferents zones de la nostra ciutat. Dimarts arranca la quarta edició de Balonmanocalle al Parc de la Bombilla, entre les 17.15 i les 19.30 hores. El divendres, serà a la Plaça Major.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here