Club d’Atletisme Edeta: Tot preparat pel Gran Fons de Llíria 2018

El Club d’atletisme Edeta de Llíria ja té tot preparat pel Gran Fons Ciutat de Llíria 2018, que se celebrarà el pròxim 16 de juny.

Dissabte a les 17.30 començaran les proves pels més menuts, i a les 19.30 està prevista l’eixida dels 15 quilòmetres. Però enguany per tots els que han entrenat però no s’atreveixen amb 15 km, el club Edeta ha preparat una novetat: la prova dels 8 quilòmetres. Una forma de fer més popular i d’implicar a tots els aficionats a gaudir d’esta gran festa de l’atletisme al Pla de l’Arc. «Ens agradaria que participara molta gent, per això hem pensat incloure enguany el 8k, amb una eixida conjunta perquè puguen participar tots de l’ambient» comenta Joanma Miguel, president del club.

I és que enguany el gran fons de Llíria, compleix 15 anys, i si l’any passat varen participar més de 800 corredors, enguany els agradaria celebrar amb un èxit de participació. Per això, si estàs interessat a córrer en esta prova puntuable del Circuit del Camp de Túria, ja et pots inscriure en la pàgina www.toprun.es, o en els comerços locals com Twinner Edeta Running i SportMoros.

Este és el vídeo que han preparat per incitar a tots a participar i córrer. Amb la veu dels més menuts del Club que són el futur de l’atletisme.

La prova de la localitat edetana presenta un atractiu recorregut per als professionals i aficionats al running que discorre per vies urbanes i rurals del terme municipal i passa pel parc de Sant Vicent. L’any passat Hassane Ahouchar va volar i va aconseguir batre el rècord de la proba edetana amb 46 minuts 44 segons.

Què passarà enguany?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here