Horari especial d’exàmens de les biblioteques de Llíria

La Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques redueix les hores d’apertura respecte al primer quadrimestre

Època d’exàmens universitaris. I és que, amb l’arribada del mes de maig, els estudiants afronten un dels moments més importants de l’any. Els estudiants universitaris han de fer l’últim esforç per deixar l’any en blanc; els alumnes de 2n de Batxillerat estudien per a la temuda Selectivitat; i, enguany, centenars de mestres es preparen per a les oposicions a Educació Primària i Infantil.

Són molts d’ells els que es resguarden en les biblioteques públiques per concentrar-se i passar les llargues hores d’estudi. Per això, la Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques de Llíria augmenta el seu horari, entre el 15 de maig i el 30 de juny.

La Biblioteca l’Almodí allarga el seu horari habitual fins a les 2 de la matinada, per acollir a tots els i les estudiants que concentren els seus esforços a les nits; tal com ja va fer per als exàmens de primer quadrimestre, al mes de gener.

Tanmateix, l’horari de l’aula d’estudi de l’Agència de Lectura «Casa de la Joventut» redueix les hores i, únicament, estarà oberta a les vesprades; excepte els divendres que també obrirà en horari de matí.

Els horaris de la Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques de Llíria, per al període entre el 15 de maig i el 30 de juny, són:

Biblioteca l’Almodí (C/Puríssima, 50)

  • De dilluns a divendres: de 9.00 a 14.00 h i de 17.00 a 02.00 h
  • Dissabtes: de 10 a 13 h

Agència de Lectura «Casa de la Joventut» (C/Andoval, 2)

  • De dilluns a dijous: de 17 a 20 h
  • Divendres: de 09 a 14 i de 17 a 20 h

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here