Presenten la Guia per la Preparació d’Aliments en Mercats no Sedentaris

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i províncies (FVMP), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, han celebrat hui a la localitat edetana una jornada dirigida a millorar la protecció de la salut pública, especialmebada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, la coordinadora del Centre de Salut Pública de València, Rosa María Pérez, i el secretari general de la FVMP, Vicent Gil.

La part principal de la jornada ha consistit en la presentació de la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a la Venda i Preparació d’Aliments en Mercats no Sedentaris, com a mercats ambulants, carpes, parades, vehicles de venda ambulant, etc. Este document, elaborat per la Conselleria en col·laboració amb la FVMP, pretén servir per a millorar l’eficàcia en la protecció de la salut, i específicament en el dret a consumir aliments segurs i saludables, on la participació dels ajuntaments és cnt enfocada a tècnics municipals i professionals del sector de la zona.

La mesa inaugural d’esta trolau en la informació, inspecció i control. Esta guia és l’instrument més especialitzat  per a la regulació de la venda no sedentària a la Comunitat Valenciana.

A més, s’ha oferit una segona xarrada sobre les mesures sanitàries per a garantir els bany segurs en les piscines municipals, així com el control sanitari municipal en l’aigua de consum humà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here