Comença la VIII edició de “Menuts lectors, grans històries”

Des de hui i fins al 25 de maig es va a realitzar en l’Agència de Lectura de Llíria l’octava edició de “Menuts lectors, grans històries”. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament que, a través de la Xarxa de Biblioteques Municipals, promou esta campanya de formació d’usuaris i de foment de l’hàbit lector entre escolars de tercer curs d’infantil de tots els centres educatius de la localitat.

Este alumnat està en una etapa prelectora en la que s’està preparant per a aprendre a llegir i a escriure i en la que està donant els seus primers passos en la lectura. “Menuts lectors, grans històries” pretén ser el primer contacte d’estos escolars amb la biblioteca i el món dels llibres.

Amb estes jornades els menors realitzen una visita per les instal·lacions de l’Agència de Lectura a fi de conéixer un poc millor què és i com funciona una biblioteca així com la iniciació en la dinàmica de l’hàbit lector en els més menuts. A més, en la mateixa sessió els escolars poden disfrutar del conte “La Cama Mágica”, a través d’un franel·lògraf amb diverses imatges que fan més fàcil i divertit el procés d’aprenentatge.

“Menuts lectors, grans històries” complementa les activitats d’animació lectora i acostament a la biblioteca de “Biblioteca i Escola”, campanya dirigida a diferents grups d’edat i destinada a mostrar la diversitat i riquesa que es troba en el món dels llibres.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here