Alejandro Mesa substitueix a Pizcueta en la banqueta del CEB Llíria

El fitxatge del nou tècnic s’ha conegut hores després de la dimissió de Ferrán Pizcueta

Vés-te’n Anton, que el que es queda ja es compon! El CEB Llíria ha anunciat de manera oficial el fitxatge d’Alejandro Mesa, com a nou entrenador del primer equip del club. Ha sigut menys de 24 hores després d’anunciar la dimissió de Ferrán Pizcueta, per motius personals.

Mesa arriba a Llíria per fer-se càrrec, no sols del primer equip; sinó també per assumir la direcció esportiva del club en la temporada 2018-2019. I tindrà, a més, el repte de mantenir a l’equip en la categoria EBA per tercera temporada consecutiva. En la temporada 2016-2017 el CEB Llíria va aconseguir disputar la fase d’ascens, mentre que en la present temporada, la 2017-2018, l’equip ha lluitat per mantenir la categoria.

El nou tècnic del CEB Llíria és un conegut de la casa. I és que, durant la present temporada, Mesa ha sigut el coordinador de la pedrera del club i, també, l’entrenador del Junior Masculí Autonòmic. Amb este equip, el tècnic – va arribar al CEB Llíria procedent del CB Maristas Valenciaha demostrat com s’ha de treballar per aconseguir uns resultats molt positius.

«Des del Club Esportiu Bàsquet Llíria considerem a Alejandro Mesa sobradament preparat i amb la il·lusió i motivació necessària per assumir la responsabilitat d’entrenar a un equip històric del bàsquet» ha assegurat la directiva del club mitjançant el comunicat de premsa que han difós.

A més, consideren que Mesa és la persona «idònia» per dirigir el primer equip perquè sap «inculcar i transmetre els valors i idiosincràsia pròpies del club per ajudar-nos a seguir creixent esportiva I socialment».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here