IberLlíria sorprèn en la Fira de les Comarques

Les activitats del festival IberLlíria continuaran fins al 13 de maig

El món iber és una cultura sorprenent. Una cultura que l’Ajuntament de Llíria està potenciant, a través del cicle IberLlíria que s’està celebrant a Llíria fins al pròxim 13 de maig. Però, a més, el patrimoni iber de Llíria s’ha promocionat a la Fira de les Comarques, que es va celebrar el passat cap de setmana a la Plaça de Bous de València. Una promoció que ha sorprès pels secrets i el patrimoni iber de la nostra localitat.

Turisme Llíria ha estat present en la Fira de les Comarques, una iniciativa promoguda pel Patronat Turisme de València; un excel·lent aparador turístic. A través de diferents activitats promocionals, els visitants a la fira han pogut conèixer la riquesa del patrimoni cultural, artístic i històric de la ciutat de Llíria.

Les activitats de Turisme Llíria van començar amb un taller d’iniciació en el món de l’arqueologia, sota el títol d’Arqueologia o Mort. Però no sols el patrimoni arqueològic va ser el protagonista de la presència d’IberLlíria en la Fira de les Comarques. També ho va ser el folklòric. I és que els assistents van poder gaudir del concert en directe del grup de Danses i Rondalla El Tossal, que va remarcar el patrimoni sonor de Llíria, amb la interpretació de la popular Jota Lliriana.

“El nostre municipi ha aprofitat per promocionar els nostres esdeveniments” ha comentat Paco García, regidor de Cultura, Turisme i Patrimoni, “com el II Festival de la Ruta Iber-Edetana, la quinzena edició d’Històries Nocturnes, Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar; el nou festival de música Llum-Nits a la Vila Vella, el festival IberoFest i el DesenJazz“.

Una oferta turística que permet anar una passa més enllà de la mera visita als espais històrics del municipi, perquè s’ofereix “també la possibilitat de participar en activitats capaces d’aportar sensacions i emocions“.

Però, encara que la Fira de les Comarques ha tancat les seues portes, els ibers continuaran sorprenent a tots en este últim cap de setmana d’activitats d’IberLlíria. Una nova oportunitat de gaudir amb visites teatralitzades, recreacions històriques, exposicions, tallers d’arqueologia i una conferència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here