El Rèquiem de Mozart va captivar el públic de Llíria

La interpretació del Rèquiem K. 626 de Wolfgang Amadeus Mozart va emocionar als més de 1.000 assistents que es van donar cita anit a l’església de l’Assumpció de Llíria, per a disfrutar d’una de les peces essencials de la història de la música clàssica.

Este concert servia, a més, per a inaugurar oficialment els actes que des de l’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent es realitzaran, enguany i fins a abril de 2019, per a commemorar l’Any Jubilar Vicentí.

La regidoria de Música i Festes va organitzar este gran espectacle davall la batuta de l’edetà i director de l’Orquestra d’Extremadura, Álvaro Albiach, i que va tindre la participació de quatre brillants solistes, la soprano Isabel Monar, el baríton David Menéndez, la mezzosoprano Marina Rodríguez-Cusí i el tenor Albert Montserrat, així com del concertino Vicent Huerta, l’Orfeó Universitari de València i una orquestra de músics professionals de Llíria formada per a l’ocasió.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Manolo Civera i el director d’Estratègia Territorial Turística d’AVT, Josep Gisbert, entre altres autoritats, i de persones relacionades amb el món de la música.

 

Precisament, l’Agència València del Turisme va fer una gravació del concert les imatges de la qual formaran part de la campanyes de promoció turística de la Comunitat Valenciana a través dels esdeveniments i festivals musicals i de les bandes, amb una especial incidència d’estes accions de difusió en el mercat asiàtic.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here