La nova experiència Erasmus +, l’Escola d’Adults s’obri a Itàlia

El programa Erasmus Plus ha portat a Llíria, l’experiència de 8 professors italians  que hi han conviscut al llarg de 15 dies amb professors i alumnes de l’Escola d’Adults de Llíria. «Han visitat les classes, intercanviat experiències educatives, i han conegut el patrimoni del nostre municipi dins el projecte «Obrint una finestra a Europa», en el marc de desenvolupament del programa Erasmus +» ens conta Carles Subiela, professor de l’Escola d’Adults.

L’aula de ciutadania de dimecres que organitza Josep Mª Jordán, va estar dedicat a esta experiència europea «Una finestra oberta a Europa, el programa Erasmus+» amb professors de Llíria i Alfonso Ranone, com a representant italià.

 

 

Però el programa ha donat molt més. «Pasta fresca, entrants de tomata i albaneca, i tiramisú». No és el menú d’un restaurant italià, sinó el dinar que varen preparar estos 8 professors italians, 4 xiques i 4 xics, a les cuines de l’Institut Camp del Túria esta setmana com a dinar d’agermanament i quasi d’acomiadament. Un menú, on si el menjar era important més important era intercanviar i compartir «Ens hem entés molt bé, i el menjar que han preparat estava molt bo» ens conta una de les alumnes que varen assistir, «han fet la seua cistella i tot en el taller, han estat molt implicats» finalitza.

Una incitativa de l’Escola d’Adults que intercanvia amb professors europeus les seues experiències. Fa un any va vindre a Llíria professors d’Àustria, ara ha estat el torn dels professors italians que ja deixen Llíria dissabte. Erasmus + és un programa europeu destinat a impulsar, des de la col·laboració i l’intercanvi, les perspectives laborals i el desenvolupament personal d’alumnes i docents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here