Un total de 30 jóvens podran accedir al nou projecte T’Avalem de Llíria

La Generalitat, a través del SERVEF, ha concedit una subvenció 600.000 euros a l’Ajuntament de Llíria per a posar en marxa un nova escola taller T’Avalem durant un any. El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cada u.

Les persones sol·licitants han d’estar inscrites en el SERVEF i figurar com a beneficiàries actives en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. A més, hauran d’estar registrades en les especialitats d’operacions de construcció de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108), i soldadura amb elèctrode revestit i TIG (codi FMEC0110).

Segons ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, el marc d’actuació del T’Avalem 2018 “serà el parc de Sant Vicent i l’adequació d’alguns dels seus espais, com la zona de servicis”.

Esta escola taller també contractarà un director, un monitor per a cada un dels tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. L’Ajuntament publicarà pròximament la convocatòria per a optar a estos llocs de treball.  

A més d’esta iniciativa de formació professional, el consistori edetà ha iniciat esta mateixa setmana el projecte Et Formem “Centre Cívic El Prat” per a 30 desocupats. Este centre, subvencionat també amb 600.000 euros, compta igualment amb altres tres tallers formatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here