Una Jornada de portes obertes del CEIP Sant Miguel marcada pel No a la contínua

El CEIP San Miguel ha celebrat la seua jornada de portes obertes pels pares dels xiquets nascuts en 2015 que el curs que ve, 2018-19, començaran la seua escolarització. Una jornada de portes obertes marcada encara per les votacions de la jornada continua «havíem treballat molt per este canvi que consideràvem bo pels nostres alumnes i ara hem de refer tots els plantejaments» va dir la cap d’estudis als pares davant la pregunta de quin seran els horaris.

De moment la Conselleria encara no ha contestat al nou escenari que s’obri després de no aconseguir el 55% del cens necessari per a la jornada continua. «En principi barallen l’horari de 9 a 5, amb 3 hores de menjador i activitats, però segons va explicar la direcció del centre als pares, estan a l’espera que en la pròxima setmana Conselleria conteste i coneguen l’horari definitiu.

Malgrat este contratemps, que s’afanyen a superar ràpidament des del Centre, ja tenen les tres línies del «cole» completes «De moment tenim més de 60 famílies que han decidit vindre al Sant Miguel, vint per classe en les tres línies que tenim» assenyala Ángel Yuste, director del centre. Encara que les ràtios marcats per conselleria són de 25 alumnes per classe, per la qual cosa, encara es podran matricular alguns xiquets més.

Les professores d’infantil, contaren als pares primerencs què fan a classe, com organitzen la jornada, i quines coses són importants per anar tota la comunitat educativa de la mà en la integració escolar d’estos nous alumnes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here