Llíria promociona l’envelliment saludable en les jornades “Majors Actius!”

 Del 7 a l’11 de maig la Regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat de l’Ajuntament de Llíria ha organitzat  les jornades “Majors Actius!”. Una iniciativa, que pretén promocionar un envelliment saludable, comptarà amb una variada programació d’activitats.

Dins de les activitats està la taula redona “Majors saludables i competents”, la jornada esportiva “Cuidar el cos també compta”, jocs cognitius “Exercim la ment, allarguem la vida”, una ruta cultural pel patrimoni de Llíria als monuments accessibles per a persones amb diversitat funcional o actuacions musicals com el concert que oferirà la Banda UDP amb la participació de les seues nétes i néts músics.  

Les noves tecnologies també estaran presents en esta jornades, davall el títol “Maximitza el teu mòbil” els assistents podran aprendre a utilitzar d’una forma més òptima aplicacions com el WhatsApp.

Esta setmana dedicada als més majors serà l’inici d’un programa estable, “Majors Competents”, que es desenvoluparà durant tot l’any i que comptarà amb tallers relacionats amb la salut, les emocions i l’esport, i que, a més, promocionarà el voluntariat i l’autoestima a través de la figura del mentor/mentora.

Per a la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, Vallivana Murgui, “tant les jornades d’esta setmana com els tallers i activitats que posteriorment es realitzaran, pretenen fomentar les relacions entre les diferents generacions i el que poden aportar-se entre si. Este factor procurarà la dignificació de la ciutadania en tots els cicles de la seua vida, la solidaritat i l’afecte, elements imprescindibles per a construir una societat més amable on totes les persones capiem. I per a conduir este element intergeneracional considerem que no hi ha millor llenguatge que el de la música”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here