L’edetà Vicente García Dasí compleix 100 anys

El veí de Llíria va celebrar el segle de vida acompanyat per amics, familiars i l’alcalde Manolo Civera

Un aniversari sempre és motiu de celebració. No falten els regals, ni tampoc la tarta amb els ciris. Els desitjos i el ritual s’ha de complir per a tenir un any de bona sort. Però estes celebracions són més especials, quan u compleix xifres redones. I més si en són 100.

Eixa és l’edat que va complir Vicente García Dasí, el passat dissabte 28 d’abril. L’edetà va celebrar el seu segle de vida – va nàixer el 1918 – acompanyat per un nombrós grup d’amics i familiars i, també, pels companys i treballadors de la Llar de Santa Teresa Jornet, residència on resideix.

I tampoc va faltar l’alcalde de Llíria, Manolo Civera. Ell, acompanyat pel regidor Pedro Vicente, va passar per felicitar a Vicente en esta data tan especial i per fer-li entrega d’un detall, en nom de l’Ajuntament de Llíria i tot el poble de Llíria, pel seu centenari.

No és la primera volta, durant esta legislatura, que l’alcalde Manolo Civera visita a veïns i veïnes del poble per felicitar-los en el seu 100 aniversari. En abril del 2016, Francisco Escrig Enguídanos i Amparo Moro van complir 100 anys, amb molt pocs dies de diferència.

Este 28 d’abril del 2018, Vicente García Sasí va viure amb emoció i alegria la celebració pel seu centenari. Una festa que tots – familiars, amics, companys i treballadors – van preparar-li per fer que mai puga oblidar este aniversari tan especial. Perquè 100 anys no es compleixen tots els dies!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here