Dansa, música i pluja per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

L’Escola Municipal de Dansa va traure la dansa al carrer en una vesprada de música i ball per diferents racons del poble

Llíria va celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb un festival de dansa urbana ambulant, a càrrec de l’Escola Municipal de Dansa. El festival enDansa va realitzar un recorregut d’estils i localitzacions, amb què els espectadors van poder sentir la dansa i descobrir els estils que s’imparteixen al centre municipal.

El flamenc, la salsa o les danses orientals van ser alguns d’estos estils que l’Escola Municipal de Dansa va treure al carrer. El Festival enDansa va començar a les portes de l’Escola Municipal de Dansa, al carrer Trencall, i va visitar alguns dels monuments i postals més icòniques de Llíria, com el Convent del Remei, la Vila Vella i el pati de Francesc.

Desenes de ballarins i ballarines van ser els protagonistes d’este festival de dansa urbana, a què es va incorporar la batucada de PerkuValencia per desplaçar-se, entre els diferents punts.

A pesar del bon oratge d’estos últims dies, la pluja va voler prendre part de protagonisme durant la vesprada. Però ni això va impedir que els ballarins i ballarines – com si foren autèntics professionals – realitzaren les seues exhibicions.

El Festival EnDansa va finalitzar a la Plaça Major, amb la realització d’una flashmobl’any passat van realitzar-lo a Partidors – que va arrancar a ballar a tot el públic, per celebrar unit que la da

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here