L’ajuntament pressuposta un camp de futbol 11 al Prat abans de reparar els camps d’El Canó

L’Equip de Govern prioritza esta instal·lació per poder desplaçar els entrenaments a l’hora de reparar els camps de futbol d’El Canó

El plenari va aprovar una partida pressupostària per a la construcció d’un camp de futbol 11 als terrenys del Prat. Unes obres que serviran per dinamitzar la zona i, a més, serviran d’instal·lacions transitòries per poder arreglar el camp d’El Canó, en el futur, sense interrompre el campionat que realitzen els clubs al camp municipal, segons va explicar l’alcalde Manolo Civera.

El tema es va tractar al plenari per partida doble. Primer amb un dictamen de modificació del pressupost municipal del 2018 i, després, davant una moció de Vicent Torner, regidor del PP, que demanava arreglar i resoldre de forma imminent els problemes que varen provocar el tancament del camp futbol 7 del Canó i, a més, va exigir la seua posada en funcionament imminent.

Francesc Fombuena va demanar que canviara el terme «de forma imminent», perquè la intenció de l’Equip de Govern és arreglar-ho, però no de forma immediata: «Amb el pressupost que disposem, s’ha decidit crear un nou camp de futbol 11 al Prat. Servirà per dinamitzar la zona del Prat i optimitzar els recursos, perquè amb els diners de reformar un camp al Canó, poder tenir més instal·lacions, que cobririen la necessitat creixent de la pràctica del futbol a Llíria» va afirmar Fombuena a la seua intervenció al ple, on varen assegurar que ja ho tenen pressupostat per començar les obres.

Una explicació que no va satisfer a Torner: «És millor unificar totes les instal·lacions a un lloc, per estalvi energètic, ús simultani de les pistes i per vigilància i no diversificar i crear nous equipaments sense planificació. És més sensato unificar-ho i arreglar el camp 7 i 11 d’El Canó. Crec que el temps demostrarà que és un error la seua decisió«, ha finalitzat Torner sobre el canvi de prioritats de l’equip de govern als equipaments esportius del Canó.

L’oposició, a més, va posar l’accent en què el nou camp de futbol 11 d’El Prat estarà al costat del centre de recepció de menors; un fet que van qualificar de «sospitós».

 

 

 

 

1 Comentario

  1. Desastre de poble.. Les ganes d’inagurar miquetes..
    Quina vergonya, els xiquets del poble jugant en un camp ple de clots i desfet.
    Gràcies Manolo, seguixes la tradició del poble, alcalde que entra fa bò al que estava abans encara que pareguera impossible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here